ATE/BARUM: Posviť si na brzdy

Pozor!

Akce skončila.

Za říjnové nákupy brzdových dílů ATE a BARUM mohou registrovaní zákazníci APM Automotive získat užitečného pomocníka pro svou práci, přesněji praktickou AKU svítilnu OSRAM LEDinspect Foldable v hodnotě 1.147,-Kč. Stačí jednorázově nakoupit brzdy ATE či BARUM alespoň za 3.500Kč.

ATE je uznávaná značka brzdových komponentů pro nejnáročnější zákazníky a první světový výrobce brzdových kotoučů s multifunkční drážkou. Firma ATE-Continental Teves dodává všem evropským automobilkám a zaujímá přední místo ve výrobě a montáži ABS systémů. A pro brzdové díly – především kotouče a destičky – koncern využívá také tradiční českou značku Barum, která tak na některé evropské trny přináší levnější alternativu prémiové značce ATE s neošizenou garantovanou kvalitou.

OSRAM LEDinspect Foldable je praktická inspekční LED svítilna s možností dobíjení (12V a 230V). Vyniká odolnou konstrukcí s kloubem, magnetickým držákem a výklopným háčkem a má snadno uchopitelný povrch odolný proti špíně. Díky intenzivním LED diodám (21+5) s dlouhou životností poskytuje kvalitní mobilní světlo s intenzitou až 1.200lx (ve vzdálenosti 0,5m) a teplota chromatičnosti cca 6.000K.

Akce ´POSVIŤ SI NA BRZDY !´ trvá po celý říjen 2016 a vztahuje se na veškerý sortiment značky Ate (včetně plniček, měřících přístrojů či nářadí) i všechny brzdové díly značky Barum (s výjimkou výprodejových položek).

Všechny tyto díly najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APMCat (http://webcat.apm.cz/).